TPV i registradores

Del 16 al 19 d’abril ens trobaràs a la fira d’Hostelco amb els productes Vectron

Els Terminals Punt de Venda (TPV’s) Vectron són un dels equips més innovadors i eficients que es poden trobar actualment en el mercat europeu. És per això que Remsa, seguint amb els nostres valors d’innovació i qualitat professional, escollim aquest proveïdor per oferir solucions a empreses de serveis.

Vectron Systems s’ha especialitzat en la fabricació i venda tant d’intel·ligents sistemes T.P.V. com de sistemes de programari de comunicació per a la connexió en xarxa d’empreses amb sucursals arreu del món. Vecton és actualment una de les empreses capdavanteres del mercat alemany dins del sector dels programaris de comunicació, es troba entre els deu fabricants europeus més importants, i és líder del mercat en el sector alemany de la gastronomia i fleca.

A més de distribuir aquestes solucions tecnològiques més punteres, dins l’ampli catàleg de Remsa també es pot escollir entre una gran gamma de caixes registradores d’altres marques per proporcionar al nostre client les solucions més afins al seu negoci.

Ofertes

Sol·licita més informació

Sol·licita més informació

Omple el formulari i en un sol click nosaltres et truquem.

Ves al formulari

Sistema bonvito

Sistema bonvito

La targeta client de bonvito permet acumular punts i estalviar. Gràcies a aquest sistema, podrà dirigir-se a grups específics de clients segons les dades emmagatzemades.

Sistema bonvito

Nou POS Touch Light

Nou POS Touch Light

Robust, econòmic i eficaç, el nou POS Touch Light combina simplicitat d’ús amb un disseny elegant i funcional.

Nou POS Touch Light